Adresa e fundit: Tirana! Pas kthimit nga emigracioni, Fatjoni nis biznesin e tij

Në Tiranë janë hapur me dhjetëra zyra postare private. Në njërën prej tyre punon edhe Fatjoni. Ai është gjithë ditën në lëvizje dhe asnjëherë nuk e gjen në një vend të caktuar. Me aq punë sa ka, një gjë është e sigurt; njerëzit gjithmonë e më tepër po blejnë produkte online që kanë nevojë për […]