Të ndryshosh veten, familjen, komunitetin

Klodi

Klodi nga Dibra na tregon se deri para pak vitesh ndjehej shpesh i bullizuar në shkollën e tij. Kjo edhe për shkak se ai vjen nga komuniteti rom. Adoleshenti ishte tip i mbyllur, kishte turp, fliste pak dhe përgjithësisht nuk angazhohej në diskutimet me shokët dhe shoqet e klasës.   Përfshirja para 3 vitesh me grupet […]