Festivali i Rinisë 2022 “Të rinjtë përgatiten për mundësi dhe mirëqenie”

DSC01062

Raporti[1]: Vetëm 29% e adoleshentëve ndiehen shpresëplotë për të ardhmen e tyre Dhjetra përfaqësues të adoleshentëve dhe të rinjve nga 9 Bashki[2] të Shqipërisë do të takohen në Korçë në Festivalin e Rinisë 2022 “Të Rinjtë Përgatiten për Mundësi dhe Mirëqenie”. Ata kërkojnë zgjidhje dhe nuk ngurojnë t’i japin jehonë disa prej çështjeve kryesore që po përballen […]