Fidanë frutorë dhe inpute bujqësore për 11 familje në Thumanë

Foto shperndarja 5 _ok

11 familje të tjera në Thumanë janë mbështetur me 644 rrënjë fidanë frutorë në kuadër të projektit “Përmirësimi i aftësive të familjeve për të përballuar situata emergjente”.  “Këto pemë janë një ndihmë shumë e madhe për ne. Nuk ka më mirë se sa frutat që rrisim vetë në kopshtin tonë. Shpresoj që brenda pak vitesh […]