Të rinjtë e Shkodrës informohen se si të iniciojnë një start-up

Foto trajnimi 2 OK

Për shumë të rinj ideja e hapjes së një biznesi mund të duket një sipërmarrje e madhe dhe e pamundur. Të ndërtosh një biznes nga e para nuk është shumë e lehtë sepse kërkon të kesh njohuritë e duhura, të njohësh tregun, të planifikosh mirë, por edhe të gjesh fondet për mbështetje. Për të gjithë […]