Ku ka ëmbëlsira, ka gëzim!

Foto Donatilda

Ëmbëlsirat janë gjithmonë të pranishme në ditët tona të gëzueshme, festa apo ditëlindje, e jo rrallëherë edhe kur duam të kërkojmë falje, të rikuperojmë për një kohë të shpenzuar larg apo të ngremë humorin. Donatilda, 17 vjeçe është në vit të tretë në shkollën e mesme profesionale “Hamdi Bushati” në Shkodër. I pëlqejnë ëmbëlsirat dhe ka […]