Miqësia, bashkëpunimi dhe gjithëpërfshirja

MicrosoftTeams-image (4)

“Gjatë kësaj kohe pata mundësinë të njihem më shumë me shokët e mi dhe ndeshjet miqësore kanë zgjuar ndjenjën e bashkëpunimit dhe mirëkuptimit më shumë sesa atë të konkurencës. Tani ndihem si një shoqe më e mirë për të tjerët”, – u shpreh Melina 6 vjeçe.  3168 fëmijë nga 9 shkolla 9-vjeçare në Durrës, janë përfshirë […]