Na jepni një dorë 

Kesjona foto

Kesjana është një nga të rinjtë e grupeve IMPACT në Dibër, e cila së fundmi është angazhuar edhe në blogun REPORTERI për të ngritur zërin për disa nga çështjet që duan të adresojnë fëmijët, adoleshentët dhe të rinjtë në komunitetin e saj.  Në shkrimin e saj të parë, 16-vjeçarja që synon të bëhet mjeke trajton […]