RE-IN-VEST në Labirintin e Migracionit në Korçë

f40a042e-adf8-40bf-a166-7d039956a8db

(English below) Në kuadër të projektit RE-IN-VEST “Riintegrimi i të kthyerve nga emigracioni dhe investimi për ta në Shqipëri”, WorldVisionAlbania është bërë pjesë e eventit të GIZ në Korçë “Labirinti i Migracionit”. Prezantimi i një modeli start-up të suksesshëm dhe realizimi i një ore mësimore (Klasa pas Mësimit) me fëmijët e familjeve të rikthyera, kanë […]