Të gjithë jemi të rëndësishëm

Foto 1 (1)

Të gjithë jemi të rëndësishëm. Të gjithë kemi lindur për të qenë të barabartë dhe pavarësisht diferencave kemi potencialin për të zhvilluar talentet tona, për të falur dashuri, për të dhuruar buzëqeshje, si dhe për të dhënë kontribut në komunitetet ku jetojmë. I tillë është edhe Armando, 6-vjeçari që jeton në një fshatrat në periferi […]