Edmondi nga Maliqi ia del pas operacionit

Foto 3

“Qëkur jam kthyer nga jashtë kam patur vetëm një mision: të kujdesem për veten që të mos mbetem i paralizuar si gjyshi im”, – këto janë fjalët e para që na tha Edmondi 36 vjeçari nga Maliqi i cili me besim dhe kurajo ka arritur t’ja dale mbanë që sot të lëvizë me paterica. Ai […]