Rikthim tek zanati për të ngulur rrënjë në vendin tënd

worldvision-img

Kur na kthyen , thotë Mira,erdha e shkatërruar fare, nga emocionet, nga mendimet, nga gjendja ekonomike. Thashë si do të jetoj unë këtu? Pastajnjë seri fatkeqësish na ndoqën, kjo dhoma ku jemi tani u dogj. Mori zjarr bombla me gaz, vjehrra ime u lëndua në këmbë, çdo pajisje u dogj dhe rrezikuam jetën të asfiksuar […]