Ana, vajza që dizenjon të ardhmen

ana

Ana është 18 vjeçe dhe studion në vitin e katërt në një shkollë të mesme profesionale në Korçë. Pas përfundimit të arsimit 9-vjeçar, ishin prindërit që zgjodhën që ajo të ndjekë degën Hoteleri-Turizëm, por Ana po e “dizenjon” vetë të ardhmen. Asaj i pëlqen turizmi dhe mundësitë që ofron ky sektor në Shqipëri, por së […]