Sipërmarrja në dorën e një gruaje

272303583_1720778514763954_2946125122438754244_n

“Në dy vite e kam dyfishuar sipërfaqen e serës dhe aty mbjell perime tre herë në vit. Këto sera janë burimi kryesor i të ardhurave në familjen time.”- thotë Edlira nga Cërriku.  Edlira me bashkëshortin dhe dy fëmijët e saj 16 dhe 12 vjeç banojnë në një fshat pranë Cërrikut. Aktiviteti kryesor me të cilin […]