Përgjithmonë i ri

afrimi

Afrimi është thuajse gjithmonë në lëvizje, shpesh në këmbë dhe rrallëherë ulur pa bërë asgjë. duket se gjithmonë gjen vend për mundësi të reja që e bëjnë të ndjehet i ri dhe pa tepri mund të themi se deri tani konkurent ka vetëm vetveten. ‘Kampioni i Ecjes’ ishte sfida 1-mujore që World Vision në Shqipëri […]