Historia e Stelinës, vajza që do të bëjë ndryshimin për fëmijët dhe të rinjtë

DSC_2308 (1)

Historia e Stelinës, vajza që do të bëjë ndryshimin për fëmijët dhe të rinjtë “Një grup fëmijësh që ndryshon një ligj, i cili ndihmon secilin fëmijë në çdo cep të Republikës së Shqipërisë”- është një ndër shprehjen që të mbeten më shumë në mendje nga rrëfimi i Stelinës. Sot 21-vjeçarja që studion për t’u bërë […]