Njoftim për shtyp – 20 nëntor 2020

Njoftim per shtyp 20

Tiranë, 20 nëntor 2020 – Kjo është dita kur duhet të ngremë zërin dhe të bashkohemi. Në Ditën Botërore të Fëmijëve, agjencitë dhe organizatat ndërkombëtare, Bashkimi Evropian, UNICEF, Save the Children, World Vision dhe Terre des hommes, kanë bashkuar forcat për t’i thënë qeverisë shqiptare se megjithë punën e bërë deri tani, nuk është e […]