Njoftim për shtyp – Tungjatjeta Prrenjas

Njoftim per shtyp_ Tungjatjeta Prrenjas_22

22 Shtator 2020 – Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (PNUD) në Shqipëri dhe World Vision Albania (WVA), në bashkëpunim me Bashkinë Prrenjas po ofrojnë shërbime të integruara dhe të specializuara në shtëpi për 33 fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara në këtë bashki. Shërbimi lëvizës “Tungjatjeta…jetë” në Prrenjas është ngritur në […]