Nga Sara, Shkodër/ Frikë nga shoqja

sara

Zgjohet çdo ditë me frikën për të shkuar në shkollë, duke u zgjuar pa pikë dëshire, pa synime, ku frika dhe vetmia e kanë pushtuar të tërën. Këtë gjendje të padeshirueshme po kalon Alda. Ajo është 10-vjeç, nga një fshat i vogël i Shkodrës. Asaj i duhet që çdo ditë të zgjohet shumë herët në […]