Kosova me Ligj për Mbrojtjen e Fëmijëve

foto-11

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka miratuar me 76 vota pro dhe asnjë kundër miratoi Projektligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve. Projektligji për Mbrojtjen e Fëmijës ka për qëllim të mbrojë fëmijën nga të gjitha format  e dhunës abuzimit, keqpërdorimit, shfrytëzimit, neglizhimit apo ndonjë forme tjetër që vë në rrezik jetën, sigurinë, shëndetin, edukimin, arsimimin dhe […]