Në anën tjetër të monitorit…

writing-effective-job-responsibilities-essential-functionscompetencies

Kush fshihet në anën tjetër të monitorit? A mund t’i besojmë të “vërtetave” në rrjetet sociale? Sot adoleshentë dhe fëmijët përballen me rreziqe të paimagjinueshme, shpesh pa asnjë mbrojtje, që i ekspozojnë ata në rreziqe që mund t’i kushtojnë atyre jetë… Ashtu si Denisa 16-vjeçarja nga Laçi, e cila në Facebook mendoi se njohu njeriun […]

Debora, Tiranë/ Jeta virtuale për pak i shkatërroi atë reale

Debora Hasanaj ok

Bota është gjithnjë në lëvizje, ndryshim dhe kërkim për përsosje të vazhdueshme. Teknologjia është një ndër mjetet që kanë ndryshuar rrjedhën e historisë së njerëzimit duke lehtësuar jetën e përditshme tonën. Shfrytëzues të teknologjisë bëhen shpesh edhe fëmijët, të cilët e përdorin për mënyra të ndryshme. Si burim të gjërë informacioni, mjet argëtues në të […]