Zonja e shtëpisë

Rudina - Korce

Për 10 vite, Rudina iu përkushtua me shumë dashuri familjes së saj, dhe djemve të vegjël. Por sot jeta e saj ka marrë një tjetër rrjedhë. Ajo sot mendon dhe punon si një sipërmarrëse. Në fund të Marsit do fillojë mbjelljen e tokave me fasule, patate dhe qepë duke krijuar një biznes të vogël për […]