Jepen 150 mijë euro për fëmijët me aftësi të kufizuara në Shqipëri

Tiranë, 27 Qershor, 2014 Deklaratë shtypi Jepen 150 mijë euro për fëmijët me aftësi të kufizuara në Shqipëri   Tiranë –  Mijëra fëmijë me aftësi ndryshe, nga fshatrat dhe periferitë e qyteteve të Shqipërisë, do të kenë më shumë mundësi të shkojnë në shkollë, të mbrohen dhe të edukohen në formën e duhur. Kjo do të […]