Njoftime

You are here

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-137 FY21 me objekt “Blerje shpezë” Zogj Pule, Pula

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-36 FY21 dhe NO-139 me objekt “Blerje bagëti dhi, dele lopë”

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

Organizata World Vision Albania në kuadër të programit të zhvillimit ekonomik po kërkon të  preselektojë bisnese dhe të prokurojë në kategorine:

“Paisje dhe Makineri Bujqësore- Blektorale”

Afati I aplikimit 14/07/2021-04/08/2021

 

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Shpall të hapur tenderin NO-48 FY21 me objekt “Blerje Materiale për bletë dhe bletë”

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

 

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur : Tenderin NO-37 FY21 me objekt “Blerje Plehëra Kimikë dhe Ushqim për kafshë”

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-137 FY21 me objekt “Blerje shpezë” Zogj Pule, Pula

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për Operatorë Ekonomikë për “Punime Rikonstruksioni”  në shkollat “Neim Babameto”, “Shkolla e Re” dhe “Hasan Koci”  në  Durrës dhe Rikonstrukion “Shkolla Kole Jakova” Tiranë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni