Njoftime

You are here

World Vision Albania shpall të hapur tenderin NO-18 FY22 me objekt “Hotel, sallë konferencash dhe shërbim kateringu” për operatorë ekonomikë që ofrojnë shërbim në zonën e qytetit të Korcës.

Kompani/ Experts për të kryer vlersimin përfundimtar të projektit “Përgjigje gjithëpërfshirëse ndaj Covid-19 për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe familjeve të tyre në Shqipëri” financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga World Vision Albania.” Per e shume referoju termave te references bash

Kompani Auditimi per te kryer verifikimin e shpenzimeve ne lidhje me Grantin “Përgjigje gjithëpërfshirëse ndaj Covid-19 për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe familjeve të tyre në Shqipëri” financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga World Vision Albania.” Per e shume referoju termave te refe

Tender_NO-208FY21 "Preselecting suppliers hat can offer the service of Gift/ Voucher Cards"

World Vision Albania kërkon të kontraktojë një Ekspert/Kompani për: "Vlerësimi i rezultateve të projektit "Riintegrimi i të rikthyerve dhe investimi për ta në Shqipëri". 

Pages

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Arta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni