Njoftime

You are here

Organizata World Vision Albania, ri-shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e sherimeve te pastrimit te ambjenteve te zyave te saj: Preselektim Tender NO-50FY22 me objekt “Sherbim pastrime zyrave WVA”

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në  ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën “Bojra per lyerje dhe aksesore te ndryshem”: Preselektim Tender NO-49FY22

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në  ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e artikujve kancelarike dhe tonera printerash: Preselektim Tender NO-51FY

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-36 FY21 dhe NO-139 me objekt “Blerje bagëti dhi, dele lopë”

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

A-Dokumentat për preselektim :

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj në  ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe

Pages

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Irena
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni