Njoftime

You are here

Thirrje për Pjesëmarrje në Programin e Klubeve SKYE - Kosovë

Konsulencë për identifikimin e organizatave të shoqërisë civile (CSOs) / Organizatave të personave me aftësi të kufizuar (DPOs) dhe vlerësimin e nevojave për aftësimin e tyre në rajonet: Korçë, Lezhë, Dibër, Berat.

World Vision Albania opens call for application for “Capacity building for the leaders of the youth groups of World Vision Albania in Project Management Cycle and how to Write a Project proposal" 

World Vision Albania opens call for application for “Case study document on Kids for Peace Project” Kosovo Area Program.

Deadline for submitting application is April 4, 2018. For more information click on the document below:

World Vision Albania në bashkëpunim me Shërbimin Kombëtar Rinor shpall thirrjen për projekte me fokus angazhimin e të rinjve në aktivitete me natyrë ekonomiko-sociale me qëllim përmirësimin e kushteve të jetesës dhe aktivizmit të fëmijëve dhe të rinjve në komunitetit ku ata jetojnë.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni