Njoftime

Organizata humanitare World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën: Tender #408135 Preselektim subjektesh të interesuar me aktivitet në fushën e “Terapi/seanca psikologjie dhe logopedie”  për zonën e S

World Vision Albania kërkon ekspert/kompani për vlerësimin, trajnimin dhe udhëzimin e vazhdueshëm të profesionistëve të aftësisë së kufizuar dhe gjithëpërfshirjes në bashkinë Prrenjas.

Shihni dokumentët bashkëlidhur për t’u njohur me termat e referencës.

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve, shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën: Shprehje interesi të bizneseve të interesuar me aktivitet në fushën e “Shërbime rutinë dhe jo-rutinë të makinave ”   

Thirrje për aplikim: Event 392581 TOR End of Program Evaluation for Tirana AP.

Vlerësim i programit në Tiranë - Afati i shprehjes së interesit për të marrë pjesë në tender është 14 Nëntor 2022 

Thirrje për aplikim: Event 392581 TOR End of Program Evaluation for Tirana AP.

Vlerësim i programit te Tirana AP - Afati i shprehjes së interesit për të marrë pjesë në tender është 14  Nëntor 2022 

World Vision Albania, Tender #389966 "Preselektim i subjekteve dhe kompanive me objekt “Prodhim videosh / Video production".

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ardiani
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni