Manuale

Manuale

You are here

Si prindër/kujdestarë ju keni një punë të madhe. Ju jeni ata që i ndihmoni fëmijët tuaj të rriten, të zhvillojnë ndjenjën e përkatësisë dhe të lidhjes me familjen. Ju i mësoni fëmijëve tuaj aftësitë shoqërore dhe jetësore. Ju i ndihmoni fëmijët tuaj të ndihen të dashur.

Mësoji fëmijës rrugën që duhet të ndjekë dhe nuk do të largohet prej saj edhe kur të plaket,”- thotë një fjalë e urtë.

Çfarë është një ngjarje traumatike? Fatkeqësitë, epidemitë, pandmemia! Cilat janë pasojat që shkaktojnë te fëmijët dhe si t’i njohim e t’i trajtojmë ato?

Ky udhëzues, i përgatitur nga World Vision, Instituti i Zhvillimit të Arsimit, me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit,  synon të lehtësojë procesin vlerësimit të shkollës në kuadër të Shkollës Qendër Komunitare.

World Vision paraqet manualin "Jam mes jush". Për herë të parë, mësuesit, që kanë në klasë nxënës me aftësi të kufizuara, do të kenë në dorën e tyre një përmbledhje njohurish dhe këshillash se si të punojnë me këta fëmijë.

Tungjatjeta.al

 
Marigleni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni