Njoftime

You are here

World Vision Albania -Tender #372674 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e “Sherbimit TAXI”

World Vision Albania (WVA) dhe Fondacioni “Fryma e Dashurisë”- Diakonia Agapes (FSoLDA), u angazhuan për të vazhduar punën e nisur në projektin e mëparshëm “Të kthyerit riintegrohen dhe riinvestojnë brenda vendit” (RE-IN-VEST 1), pjesë e BMZ-Program” Kthimi te mundësitë e reja”.

Tender NO144 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e “Sherbime Katering".   

World Vision Albania hap thirrjen për konsulencë për vlerësimin  e potencialeve të Bimeve Medicinale dhe Aromatike në zonën e Korab-Koritnik.

(English below)

 

Tender NO139 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e agjencive të udhëtimit.  

Thirrje për aplikim: NO141FY22 – Vlerësim Granti

(English below)

 

Tender NO144 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e “Shërbimeve katering".   

 

 (English below) 

 

Tender NO121 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën “Hoteleri dhe Salla për evente të mëdha".   

 

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj shpall të hapur: Tender NO-100 FY22 me objekt “Veshje e produkte promocioni të loguara"

 

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj shpall të hapur Tenderin: Tender NO-93 FY22 me objekt “Blerje Aparat Fotografik Profesional”.

 

Pages

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Ana
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni