Besimi Në Zhvillim

Besimi në Zhvillim

You are here

Mirëqenia e qëndrueshme e fëmijëve, veçanërisht atyre më në nevojë, qëndron në familje dhe komunitete. World Vision së bashku me komunitetet fetare në Shqipëri, synon të promovojnë një ndryshim pozitiv që sjell shpresë, zhvillim shpirtëror dhe forcimin e familjes duke mobilizuar dhe angazhuar komunitetin në çështje të mirëqënies së fëmijëve, duke ndërtuar marrëdhënie të forta besimi dhe bashkëpunimi me komunitet e besimit në zhvillimin shpirtëror të fëmijëve, të të rinjve dhe adoleshentëve

SYNIMI I PROGRAMIT “BESIMI NË ZHVILLIM”

World Vision së bashku me komunitetet fetare në Shqipëri, synon të promovojnë një ndryshim pozitiv që sjell shpresë, zhvillim shpirtëror dhe forcimin e familjes duke mobilizuar dhe angazhuar komunitetin në çështje të mirëqënies së fëmijëve, duke ndërtuar marrëdhënie të forta besimi dhe bashkëpunimi me komunitet e besimit në zhvillimin shpirtëror të fëmijëve, të të rinjve dhe adoleshentëve.

Duke ndërtuar marrëdhenie të forta besimi dhe bashkëpunimi me kishat dhe organizatat me bazë besimi tjetër.
Duke ndërtuar kapacitet e tyre për t'i pajisur me njohuri dhe aftësi për angazhimin social në komunitet.
Duke ndërmarrë nisma dhe projekte për zhvillimin shpirtëror të fëmijëve dhe të të rinjve.

WORLD VISION SË BASHKU ME KOMUNITETET FETARE NË SHQIPËRI, SYNON TË PROMOVOJNË NJË NDRYSHIM POZITIV QË SJELL SHPRESË, ZHVILLIM SHPIRTËROR DHE FORCIMIN E FAMILJES .

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Lajme

Nuk janë vështirësitë që po kalojmë ato që e përcaktojnë lumturinë në familjet tona, por sjellja dhe përkujdesi që tregojmë për njëri-tjetrin.

22-07-22

Ka nisur puna për ngritjen e një Pikë Grumbullimi që do t’iu vijë në ndihmë fermerëve të Librazhdit për produktet e tyre, por njëkohësisht do t’iu shërbejë të rinjve në këtë zon

29-03-22

“Është një eksperiencë jashtëzakonisht e bukur, unë dhe bashkëshorti e kemi shijuar pa fund.

22-08-19

"Ajo dallohet menjëherë. Është shumë, po shumë e bukur! E gjatë, më e verdhë, e shndritshme.

23-09-18

“Nuk ka formula në edukim e fëmijëve.

29-06-18

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni