Dua të flas për Durimin dhe Dritën

You are here

  • 25-02-22 |

Dua të flas për Durimin dhe Dritën

‘’Dua të flas për Durimin dhe Dritën. Ata janë për ne dhe gjithë shkollën, burim frymëzimi’’. – shprehet Arjana, mësuesja ndihmëse e shkollës “...

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni