Shkrime

Saimiri është një djalë 11 vjeçar nga fshati Qukës i Librazhdit. Ai jeton me …

Bela* nuk qëndron kurrë me ne, edhe pse mësojmë në të njëjtën klasë. Djemtë …

World Vision në Shqipëri dhe Ministria e Punëve të Brendshme, të premten më 20 …

Nën moton “Angazhimi qytetar i të rinjve” në 12 gusht, Dita Ndërkombëtare e Rinisë, me qindra të rinj …

Një jetë e ndarë mes rrugës dhe shtëpisë, nëse shtëpi mund të quhet ajo …

Miqësia e tyre filloi para një viti përmes letrave. Dhe, ndonëse jetojnë larg njëri-tjetrit …