Shkrime

Ajo është studente dhe, ndërsa e sheh të qeshur, mes fëmijëve, veshur thjesht me …

Ajo nuk është garuese në lojërat olimpike apo kampionat tjetër, por një kampione në …

“Unë e kam ndjerë gjithmonë mungesën e një qendre rinore në fshatin tim, të …

Për ta është viti i fundit që do të jenë në këtë shkollë, por …

Dhjetëra fëmijë, nga zona rurale të Shqipërisë ishin sot kryefjala e kërkesës për të …

Ai është 20 vjeç, por, sapo e takon e fillon të bisedosh me të, …