Shkrime

“Kur çdo gjë duket e pashpresë, Zoti sjell njerëz në jetën tënde në momentin …

Dhjetëra fëmijë, përfaqësues nga fshatrat dhe periferitë e vendit i kërkuan sot ministrisë së …

Arkida, 7 vjeçe, jeton në Milot, në veri të Shqipërisë. Familja e saj përbëhet …

Ramazani, është 21 vjeç. Ai është shtylla e familjes, ndonëse fare i ri. Jeton …

Në orët e para të mëngjesit të së mërkurës, Liljana ka rrëmbyer me shpejtësi …

Kesjana është 11 vjeçe dhe jeton në fshatin Selanë të Dibrës me 2 prindërit, …