Reporteri

Reporteri

You are here

Reporteri është blogu ku të rinjtë nga zona dhe komunitete të ndryshme të Shqipërisë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje që i shqetësojnë.Ata jetojnë në qytete dhe fshatra të largëta të Shqipërisë, por janë të bashkuar në qëllimet e tyre.


Përmes shkrimeve dhe fotove të ndryshme, ata na njohin me Shqipërinë e tyre; me nevojat dhe shqetësimet që kanë adoleshentët dhe të rinjtë. Nuk janë ende profesionistë, por janë të vërtetë dhe përcjellin shumë energji e pasion përmes shkrimeve të tyre që na bëjnë të shohim realitetin me sytë e të rinjve. Gazetarët e mirënjohur Fatos Baxhaku, Monika Stafa, Elira Canga, Armand Mero dhe jo vetëm kanë qenë disa prej trajnuesve të të rinjve.Foto-reportazh - Rreziku që vjen online

15/ 04/ 2019

Një foto që kërkon vëmendje! Kërkon like, komente. 

Më Shumë

Nga Ilta, Tiranë: Shantazhi online, forma e bullizmi që po përhapet në shkolla

22/ 02/ 2019

Sot në internet mund të komunikojmë në shumë mënyra dhe me këdo. Kjo mundësi komunikimi, mungesa e kujdesit, etj po e ekspozon brezin e ri në një lloj bullizmi, atë të presionin dhe shantazhit online dhe në shkollë.

Më Shumë

Nga Xhesika, Tiranë: Këshilla për të qenë të sigurtë online

12/ 02/ 2019

Interneti si një mjet komunikimi dhe argëtimi mbart avantazhet dhe disavantazhet e tij. Sot interneti ofron një gamë të larmishme informacioni, ku ne mund të zgjedhim atë më të përshtatshëm për ta përdorur për nevojat tona.

Më Shumë

Lunida nga Laçi: “Rrjeta” e rrezikshme e rrjeteve sociale

7/ 02/ 2019

Dëshira për të patur një faqe në Facebook për “Erlindën” vetëm 12-vjeç nga Laçi, ishte e madhe. Pa dijenë e prindërve, pa mbushur moshën e nevojshme, pa ditur rreziqet me të cilat mund të përballej, ajo ha një profil.

Më Shumë

Debora, Tiranë/ Jeta virtuale për pak i shkatërroi atë reale

4/ 02/ 2019

Bota është gjithnjë në lëvizje, ndryshim dhe kërkim për përsosje të vazhdueshme. Teknologjia është një ndër mjetet që kanë ndryshuar rrjedhën e historisë së njerëzimit duke lehtësuar jetën e përditshme tonën. Shfrytëzues të teknologjisë bëhen shpesh edhe fëmijët, të cilët e përdorin për mënyra të ndryshme.

Më Shumë

Nga Arjola, Durrës: Heshtja përballë dhunës, bën më keq nga sa mendojmë

16/ 01/ 2019

Një ndër problemet më themelore të shoqërisë ku ne jetojmë është dhuna ndaj fëmijëve. Nga shumë sondazhe të kryera është vërtetuar se kjo lloj dhunë është tepër e përhapur.  E pavarësisht këtyre rasteve të shumta, të pakta janë ato të cilat dalin në dritë.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni