Raporte

Raporte

You are here

"2021 was not an easy year on children, adolescents and their families in Albania or other parts of the world. Health, social and economic situation of families continued to be challenged significantly because of Covid-19 pandemic.

The  events  in  2020  impacted  lives  of  all  children,   especially  the  most  vulnerable  ones,  in  many  ways.   At  the  start  of  the  year,  memories  and  damages  of   the  strong  November  earthquake  in  Albania  were   recent.  As  World  Vision  team  was  re

Ky  botim  është  prodhuar  me  mbështetjen  financiare  të  Bashkimit  Evropian  në kuadrin  e   projektit  “Forcimi  i  kapaciteteve  të  shoqërisë  civile  për  zbatimin  e  të drejtave  të  personave  me  aftësi  të  kufizuara  në  Shqipëri”,  i  cili  zbatohet  nga  “World Vision  Albania”, 

Year  2019  marked  the  anniversary  of   the   20-year   efforts   in   humanitarian,   development   and   advocacy   work   of    World  Vision  in  Albania  and  Kosovo.  In  the  last  two  decades,  100,000  children  have  benefitted  from  45  programs  in  around  220

Ky  botim  është  prodhuar  me  mbështetjen  financiare  të  Bashkimit  Evropian  në kuadrin  e   projektit  “Forcimi  i  kapaciteteve  të  shoqërisë  civile  për  zbatimin  e  të drejtave  të  personave  me  aftësi  të  kufizuara  në  Shqipëri”,  i  cili  zbatohet  nga  “World

This report is developed based on a collaborative process, bringing together evidence of World Vision’s contribution to impact in the technical sectors, part of the national strategy along with transformational development, disaster management and advocacy. 

Për vitin 2015, trendi i trafikimit të personave (femra, meshkuj, të rritur, të mitur, shqiptar apo të huaj) rezulton të jetë 109 Vikstima Trafikimi (VT)/Viktima të Mundshme Trafikimi (VMT), nga të cilët 38 VT dhe 71 VMT, 22 meshkuj dhe 87 femra, 61 të rritur dhe 48 fëmijë, 104 shqiptarëdhe 4 të

Ky udhëzues, i përgatitur nga World Vision, Instituti i Zhvillimit të Arsimit, me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit,  synon të lehtësojë procesin vlerësimit të shkollës në kuadër të Shkollës Qendër Komunitare.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Bruna
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Selma
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni