Njoftime

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në  ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e artikujve kancelarike dhe tonera printerash: Preselektim Tender NO-51FY

Organizata World Vision Albania, ri-shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e sherimeve te pastrimit te ambjenteve te zyave te saj: Preselektim Tender NO-50FY22 me objekt “Sherbim pastrime zyrave WVA”

Pages

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arjani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni