Njoftime

World Vision në mënyrë të rregullt mbështet kampe verore të  organizuara nga organizata ose institucione në pjesë të ndryshme të Shqipërisë. Këto kampe organizohen për kategori të ndryshme të fëmijëve të cënueshëm dhe synojnë të  kontribojnë  në  përmirësimin e mirëqenies së tyre.  

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-137 FY21 me objekt “Blerje shpezë” Zogj Pule, Pula

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

World Vision Albania shpall të hapur: Fazën e preselektimit NO-061FY22 për biznese që ushtrojnë aktivitet në fushën "Evente, Workshop, trajnime dhe hoteleri" për zonën e Durrësit.

TENDER NO-78 FY22 WVA kërkon ofrues shërbimesh, ekspert/ individë që operojnë në zonat Dibër, Shkodër, Kurbin, Kamzë, Durrës, Librazhd, Korçë per te ofruar sherbimi mentorimi te prinderve te femijeve me aftesi te kufizuara

Pages

Tungjatjeta.al

 
Bruna
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Fjorida
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni