Njoftime

World Vision Albania kërkon të kontraktojë një Ekspert / Kompani për: "Përgatitja e raportit me histori suksesi dhe praktikat më të mira të riintegrimit të të rikthyerve në 10 bashki në Shqipëri."

Detyrat:

World Vision Albania po kërkon ofrues shërbimesh që mund të ofrojnë zgjidhjen më ekonomike me një cilësi të lartë të performancës dhe qëndrueshmëri në fushën e “Përditësimit/ridizenjimit të faqeve ekzistuese të internetit të WVA”.

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e supermarketeve, kryesisht për pakot ushqimore dhe higjenike: Preselektim Event #373873 me

World Vision Albania -Tender #372674 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e “Sherbimit TAXI”

World Vision Albania (WVA) dhe Fondacioni “Fryma e Dashurisë”- Diakonia Agapes (FSoLDA), u angazhuan për të vazhduar punën e nisur në projektin e mëparshëm “Të kthyerit riintegrohen dhe riinvestojnë brenda vendit” (RE-IN-VEST 1), pjesë e BMZ-Program” Kthimi te mundësitë e reja”.

Tender NO144 FY22 "Prekualifikimi i ofruesve të shërbimit që operojnë në fushën e “Sherbime Katering".   

Pages

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Soni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni