Njoftime

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, ri-shpall fazën për preselektim biznesesh dhe kompanish të interesuar me aktivitet në fushën “Shërbim katering për zonën e Durrësit” :

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën “Shërbim katering për zonën e Durrësit” :   

World Vision Albania (WVA) shpall thirrjet  për Partnerë potencialë lokalë dhe kombëtarë të angazhuar në aktivitetet e biznesit të Bimeve Medicinale Aromatike në nivel lokal, kombëtar dhe ndërkombëtar dhe vlerësojnë interesin e tyre për bimët e Dibrës .

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e video-production (prodhim videosh) :   

World Vision International Supply Chain Centre of Excellence & Disaster Management Logistics teams are inviting potential suppliers; which are strong and highly regarded within the industry to participate in the Pre-Qualification process for the following categories:

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur tenderin NO142FY22, event #373040 me objekt “Blerje bagëti dhi franceze”. 

Pages

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Fjorida
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni