Shkrime

Shkrime

You are here

Të rinjtë, zgjedhjet dhe mundësitë

6/ 04/ 2022

“Dëshira e babait tim (mësues prej 40 vitesh) ishte të bëhesha mësuese, pasi e shihte profesionin ideal për një grua. Dhe unë i plotësova dëshirën babait edhe pse gazetaria ishtë pasioni im që në fëmijëri.

Më Shumë

Pikturo një ëndërr në sytë e tu

4/ 04/ 2022

Asaj i pëlqen shumë piktura dhe në të ardhmen dëshiron të bëhet piktore ose arkitekte. Pikturon gjatë gjithë kohës, por pa lënë pas dore asnjëherë mësimet. Teksa vështron vizatimet e saj humbet në ëndrrat e një adoleshenteje që mundësinë e vetme për të kaluar kohën ka pakon e lapsave dhe ngjyrave dhe fletët e bardha; një arrati për tek e ardhmmja që ajo imagjinon.

Më Shumë

Rinia për Rininë

4/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Fuqizimi i adoleshentëve dhe të rinjve me qëllim që ata të mund të ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri, kërkon ndërhyrje të menjëhershme, shumëplanëshe dhe të mirëkoordinuara mes sektorëve të ndryshëm. Mbi të gjitha, programet dhe ndërhyrjet për të rinjtë kërkojnë që vetë ata të jenë pjesë e hartimit të tyre.

Më Shumë

Një grua e fortë si Liria

4/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Liria e kalon pjesën më të madhe të ditës në serën që me shumë mund ka ngritur pranë shtëpisë, si dhe duke u kujdesur për bagëtitë. Aty derdh gjithë energjitë, por edhe shqetësimet; aty bën plane se si të ndërtojë një të ardhme më të mirë për fëmijët e saj.

Më Shumë

Të gjithë jemi të rëndësishëm

2/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Të gjithë jemi të rëndësishëm. Të gjithë kemi lindur për të qenë të barabartë dhe pavarësisht diferencave kemi potencialin për të zhvilluar talentet tona, për të falur dashuri, për të dhuruar buzëqeshje, si dhe për të dhënë kontribut në komunitetet ku jetojmë.

Më Shumë

Laura nga Dibra/ Na ndihmoni ta ndërtojmë të ardhmen në vendin tonë

31/ 03/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Si ta bind veten time të qëndroj këtu? Si t’iu them të rinjve të tjerë që Shqipëria një ditë do të bëhet siç e duam ne?”- këto janë disa nga pyetjet që po e mundojnë Laurën nga Dibra.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni