World Vision dhe RYCO- Marrëveshje bashkëpunimi për të rinjtë

You are here

  • 28-08-19 |

World Vision dhe RYCO- Marrëveshje bashkëpunimi për të rinjtë

Rëndësia për të investuar tek çështjet që prekin rininë sot, jo vetëm në Shqipëri por edhe në Ballkanin Perëndimor, për t’i fuqizuar të rinjtë që të jenë aktivë në aspekte që prekin jetën e tyre, është një proces që ka nevojë për partneritet në nivel lokal, kombëtar dhe rajonal.

Për të promovuar dhe për të advokuar të drejtat e të rinjve në Ballkanin Perëndimor, ditën e sotme Drejtoresha e World Vision, znj. Eljona Boçe Elmazi dhe Sekretari i Përgjithshëm i Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO) z. Djuro Blanusa kanë firmosur një marrëveshje bashkëpunimi.

 

Tungjatjeta.al

 
Ana
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni