Njoftime

You are here

World Vision Albania –  Tender - Advanced Project Management Training of World Vision staff on funded grants
 

World Vision Albania dëshiron të eksploroj më thellë shërbimin e kujdestarisë në familje kujdestare dhe të njohë kontekstin social, ligjor, politikat sociale, angazhimin e organizatave të tjera dhe praktikat e deritanishme në lidhje me këtë shërbim.

World Vision Albania shpall të hapur tender për:

Lodra dhe materiale didaktike për ambiente argëtimi për fëmijë

World Vision Albania - Thirrje për ofertues  “Kampe verore për fëmijë”

Je një biznes, shkollë, kompani, organizatë etj, dhe ofron kampe verore për fëmijë në Shqipëri.

World Vision International,  Western Balkans Office, is organizing a staff meeting event on September 29th 2019 - October 1st 2019.

The event will be held in BUDVA, Montenegro.

World Vision Albania, Zyra e Korçës shpall të hapur tenderin për:

Kompani që mund të ofrojë shërbimin e kafeterisë në ambientet e brendshme dhe të jashtme  “Qyteza e Fëmijëve”, Korçë.

World Vision Kosovo is publicly tendering for a national consultant/company to facilitate the workshops with representatives of Child Labour Monitoring - CLM structures at municipal level. For more information please refer to the TOR attached.

Projekti “Të Rinjtë për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga World Vision dhe SEEYN do të angazhojë rreth 1900 të rinj në 20 zona të Shqipërisë për 9 muaj, nëpërmjet skemës së sub-grantimit me 9 organizata të shoqërisë

World Vision Albania po kërkon të kontraktojë një Individ/Kompani që mund të zhvillojë “Business Model Canvas” duke mbuluar aspektet më të rëndësishme të tregut, si atë të: vlerës së përftuar, infrastrukturës, konsumatorët, konkurrencën, financat etj.

World Vision Albania – External Grant Writing Expert in partnership building and resource acquisition from the European Union, U.S agencies and other non-traditional donor agencies.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni