Njoftime

You are here

Human rights defending organizations are invited to design and submit project proposals in: awareness-raising on human rights; advocacy and policy analysis on human rights; creation of community service models on human rights.  This call for proposal gives priority to the following areas: Tirana;

World Vision Albania po kërkon për konsulencë për punën me prindërit dhe familjen.

Ju lutem referojuni dokumentit bashkangjitur:

Të gjithë individët/agjencitë e interesuara duhet të dërgojnë dokumentet e kërkuara në ToR brenda datës 7 tetor 2019 në adresën:

World Vision Albania, shpall të hapur tenderin për:

Rritje kapacitesh të stafit të qeverisjes vendore mbi menaxhimin e rasteve dhe kujdesit social ndaj fëmijëve vulnerabël.

Për më tepër shikoni termat e referencës bashkangjitur këtij njoftimi:

Procedurat e aplikimit:

World Vision Albania po kërkon të kontraktojë individ  të licensuar që do të kryej: 

Information days of the call for proposals - Supporting human rights defending organizations through sub-granting scheme

World Vision Albania shpall të hapur kërkesën për tender "Elektroshtepiake"

World Vision Albania shpall të hapur kërkesën për tender "Bojëra për ambiente të jashtme dhe të brendshme ".

 

World Vision Albania po kërkon të kontraktojë individ të licensuar që do të kryejë:

World Vision Albania po kërkon të kontraktojë individ ose kompani të licensuar që do të kryejë :

"Vlerësimi i stadit të zhvillimit psiko-social i 40 fëmijëve me Aftësi Ndryshe _ Projekti “Tungjatjeta…Jetë“ , në  bashkitë  Peshkopi dhe Bulqizë "

World Vision Albania po kërkon të kontraktojë individ ose kompani të licensuar që do të kryejë:

"Trajnim për Prindër dhe staf - Projekti “Tungjatjeta…Jetë"

Më poshtë  gjeni Termat e Referencës për më shumë detaje mbi qëllimin dhe kërkesat.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni