Njoftime

You are here

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Shpall të hapur tenderin NO-48 FY21 me objekt “Blerje Materiale për bletë dhe bletë”

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

 

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur : Tenderin NO-37 FY21 me objekt “Blerje Plehëra Kimikë dhe Ushqim për kafshë”

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-137 FY21 me objekt “Blerje shpezë” Zogj Pule, Pula

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për Operatorë Ekonomikë për “Punime Rikonstruksioni”  në shkollat “Neim Babameto”, “Shkolla e Re” dhe “Hasan Koci”  në  Durrës dhe Rikonstrukion “Shkolla Kole Jakova” Tiranë

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për operatorë ekonomikë që ofrojnë shërbim në fushën e ndërtimit si më poshtë:  

  1. "Projektim dhe Supervizim”
  2. “Kolaudim”

Përmes këtij tenderi synohet të arrihet:

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për "Hotel & Venue" për aktivitetet e saj në Tiranë.

Gjeni bashkangjitur dokumentet të cilat duhet t’i plotësoni dhe t’i dërgoni të firmosur/vulosur.

World Vision Albania shpall të hapur tenderin për operatorë ekonomikë që ofrojnë shërbim "DATA ENTRY".

Gjeni bashkangjitur dokumentet të cilat duhet t’i plotësoni dhe t’i dërgoni të firmosur/vulosur.

Jeni një organizatë që punon për mbrojten e të Drejtave të Njeriut në Shqipëri? Punoni me grupe të rinjsh dhe synoni  t’i angazhoni ata në fushën e të Drejtave të Njeriut?

World Vision shpall të hapur tenderin për "Transport Udhëtarësh" për zyrat e World Vision në Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Librazhd. Gjeni bashkangjitur dokumentet të cilat duhet t’i plotësoni dhe t’i dërgoni të firmosur/vulosur.

World Vision shpall të hapur tenderin për "Transport Udhëtarësh" për zyrën e World Vision në Lezhë. Gjeni bashkangjitur dokumentet të cilat duhet t’i plotësoni dhe t’i dërgoni të firmosur/vulosur.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni