Njoftime

You are here

World Vision Albania shpall të hapur: Fazën e preselektimit NO-061FY22 për biznese që ushtrojnë aktivitet në fushën "Evente, Workshop, trajnime dhe hoteleri" për zonën e Durrësit.

TENDER NO-78 FY22 WVA kërkon ofrues shërbimesh, ekspert/ individë që operojnë në zonat Dibër, Shkodër, Kurbin, Kamzë, Durrës, Librazhd, Korçë per te ofruar sherbimi mentorimi te prinderve te femijeve me aftesi te kufizuara

World Vision Albania shpall të hapur: Fazën e preselektimit NO-061FY22 për biznese që ushtrojnë  aktivitet në fushën  "Evente, Workshop, trajnime dhe hoteleri" për zonën e Durrësit.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni