Njoftime

You are here

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e mobiljeve, kryesisht për shkolla: Preselektim NO-20 FY22 me objekt “Bl

WVA is looking for service providers, experts/ individuals who operate in Dibër, Shkodër, Kurbin, Kamëz, Durrës, Librazhd, Korçë to offer: 

World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën për preselektim biznesesh të interesuar me aktivitet në fushën e transportit të udhëtarëve në zonën e Korçës: Preselektim Tender NO-107 FY22 me objekt “Transport udhetarësh n

Tender _ NO105FY22- World Vision Albania po kërkon kompani/ ekspert për shkrim grantesh.

Afati i aplikimit: 13 prill 2022. 

Për më shumë informacion referojuni dokumentit bashkangjitur.

World Vision rihap thirjen për aplikim - Kompani/ekspert për: Audit i pasqyrave financiare për tre vite.

Afati i aplikimit është deri me 14 mars 2022.

Për më shumë informacion, ju lutem shikoni dokumentat bashkëlidhur.

Ju faleminderit!

World Vision në mënyrë të rregullt mbështet kampe verore të  organizuara nga organizata ose institucione në pjesë të ndryshme të Shqipërisë. Këto kampe organizohen për kategori të ndryshme të fëmijëve të cënueshëm dhe synojnë të  kontribojnë  në  përmirësimin e mirëqenies së tyre.  

Organizata World Vision Albania, bazuar ne aktivitetin e saj nëndihmë të komuniteteve dhe më gjerë, shpall të hapur Tenderin NO-137 FY21 me objekt “Blerje shpezë” Zogj Pule, Pula

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

Pages

Tungjatjeta.al

 
Elvani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni