Broshura

Broshura

You are here

Kjo broshurë prezanton qëllimet dhe synimet e identifikuara me mbështetjen e shumë organizatave dhe personave në mbarë botën, si fushat parësore në të cilat duhet punuar për ndërtimin e një bote më të mirë për të gjithë në 15 vitet e ardhshme.

20 nëntori është Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Kombet e Bashkuara e vendosën këtë si një ditë për të promovuar mirëqënien e fëmijëve në vitin 1954. Ndërsa, më 1959 ata miratuan Konventën e të Drejtave të Fëmijës.

Shqipëria është një ndër vendet që preket nga fatkeqësi natyrore dhe ato të shkaktuara nga dora e njeriut. Ato janë nga më të ndryshmet, të tilla si: përmbytjet, tërmetet, rrëshqitjet e tokës, epidemitë, zjarret në pyje etj.

“Festojmë familjen” është i bazuar në katër koncepte: krijimi i hapësirës për dashuri dhe hir, gjetja e farave të mirësisë, mundësitë për falje dhe arsyet për falënderim.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni