Broshura

Broshura

You are here

"Nuk dua të martohem...!” Për Lean martesa është dhunë, skllavëri, burgosje. Kjo është çfarë ka përjetuar nga babai i saj, ajo dhe e ëma. Frikë, dhunë, kërcënim derisa një ditë vendosën t’i japin fund, duke e denocuar në polici. Por Lea nuk është e vetme.

Situata e zbatimit të shërbimeve për fëmijët me aftësi të kufizuara në nivel lokal:
 
Dokument orientues i ndërhyrjeve në drejtim të përmirësimit të gjendjes së shërbimeve shoqërore dhe shëndetësore për komunitetin e personave me aftësi të kufizuara.
 
Situata e garantimit të shërbimeve për fëmijët me aftësi të kufizuar në nivel lokal
 
Dokument orientues i ndërhyrjeve, në drejtim të përmirësimit të gjendjes në fushën e arsimit për fëmijët me aftësi të kufizuar.
 
Policy paper 

Përmes kësaj foto-eseje "Udhëtimi i Fëmijërisë" dhjetra fëmijë nga Dibra, që përfaqesojnë zërin e qindra mijë të tjerëve anëkënd Shqipërisë, kanë ngritur zërin për të drejtat e tyre.

Kjo broshurë jep informacion rreth Planit të Mobilizimit, që ka për qëllim informimin dhe ndërgjegjësimin e publikut mbi format e dhunës, abuzimit, shfrytëzimit dhe neglizhimit ndaj fëmijëve dhe pasojat negative që ato kanë në jetën dhe mirëqenien e fëmijëve si dhe në shoqëri.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Fjorida
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Selma
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Altin
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni